Persinformatie

ICE-donut

ICE Donut hackathon

Online - Zaterdag 12 maart 2022 – 9 tot 21 uur

Thomas More organiseert zaterdag 12 maart 2022 - 2 jaar na de eerste lockdown voor het hoger onderwijs - de tweede online 'ICE Donut hackathon'. Studenten uit verschillende bacheloropleidingen laten zich in teams onderdompelen in de Donut-economie: een duurzame economie waarin alle mensen alle basisvoorzieningen hebben, zonder de aarde te schaden. Daarna wordt de concrete opdracht van de projectpartner onthuld. Pas rond 10u komen de studenten te weten wat het nieuwe project inhoudt.

De vragen 'Voor wie maak jij het verschil?' en 'Waar creëer jij impact?' gidsen de studenten naar creatieve, inspirerende, nieuwe oplossingen die op korte termijn gerealiseerd kunnen worden. Om 19:30 start te pitchmarathon waarin we al die verfrissende ideeën tot leven zien komen. Het winnende team zal 12u na de start een online feestje kunnen bouwen op de beats van een DJ.

Startup 2440 en ICE Cube zorgen voor de coaching van alle teams. ICE Cube heeft al ervaring in het organiseren van hackathons. Na een periode van online onderwijs is een online hackathon geen hindernis, eerder een ontzettend grote kans om studenten ondernemend bij elkaar te brengen en zelf verder te pionieren op Discord.

Praktisch

Meer info

  • Ann Hannes van ICE Cube antwoordt graag op uw vragen – ann.hannes@thomasmore.be – 0495 172 186
  • Foto's en filmpjes vindt u onderaan de pagina

ICE Cube | Innovation, Creativity & Entrepreneurship

Met ICE Cube prikkelen we. We inspireren. We laten je dromen. Creëer impact, wij reiken tools aan. Met falen en opstaan. Van vaag begrip tot idee. Van idee tot start-up.

ICE Cube

Want beelden zeggen meer dan 1000 woorden...

ICE-donuts

Foto-album

Foto-album op Flickr

Promofilmpjes

Deelnemende studenten:

XXX

Zij vertegenwoordigen de opleidingen:

  • X
  • X
  • X